Een inspirerend verhaal

Wil je als professional je publiek boeien met een lezing, een online verhaal of seminar? Een verhaal dat blijft plakken? Dan zul je mensen moeten meenemen en raken. Je hebt een authentiek verhaal en een heldere boodschap nodig, die je verpakt in een inspirerend betoog.

Een mooie vraag die ik een keer kreeg was: ‘ik doe veel presentaties, maar ik voel dat er meer in zit. Kun je me helpen mijn verhaal van een 7 naar een 10 te brengen?’.

Je zou het story coaching kunnen noemen; door mijn ruime werkervaring als adviseur in organisaties, interviewer bij videofilms en met mijn creatieve brein kan ik je helpen op een andere manier naar je verhaal te kijken.

Werkwijze

Drie losse sessies van ongeveer 2 uur, waarbij je tussendoor zelf verder werkt met mijn hulp. Doorlooptijd kan kort zijn. Advies is wel om drie losse sessies te doen; je moet tussendoor kunnen reflecteren en oefenen.

Sessie 1 ‘vinden’

Wat wordt de essentie van je verhaal?

Sessie 2 ‘ verfijnen’ 

Aanscherpen, je verhaal eigen en persoonlijk maken

Sessie 3 ‘verbinden’

Oefenen on-stage tot je lekker in je vel zit en je vrij in je verhaal beweegt. Daarbij werken we ook met video zodat je terug kunt kijken.

Nieuwsgierig?

Neem contact op voor de mogelijkheden
error: