Wat is storytelling en wat kun je ermee?

Ken je dat? Je bent goed bezig, de wereld wordt mooier door jouw idee maar niemand weet het … of … je bedrijf levert een positieve bijdrage aan de samenleving maar je enthousiaste verhaal komt niet verder dan de verjaardag van je beste vrienden. 

Samen met twee anderen vorm ik Better Stories. Wij houden van vuurtjes stoken. Omdat we zelf aangestoken worden door het enthousiasme van mensen die de wereld beter en mooier willen maken. Daarom helpt Better Stories individuen, teams en organisaties met het vertellen van hun verhaal.
 
Geen sterke verhalen dus, maar bétere. Echte verhalen, die raken , die zo verteld worden dat collega’s, klanten en partners geïnspireerd raken … die als een lopend vuurtje verder verteld worden … die zorgen dat jouw publiek in beweging komt. Dat geeft de impact die jij graag wilt en waar de wereld op wacht: on stage, on screen, online.
 
Onze formule?
We combineren jarenlange ervaring op het gebied van storytelling, videoproducties, fotografie, toneel, verandermanagement, training, coaching en marketing/communicatie. We helpen je jouw impact te vergroten door het vinden, vormgeven en vertellen van je verhaal of dat van je team/organisatie.